De mousserende vine fra vinhuset ”VEUVE AMIOT” er lavet på ”Methode Traditionelle” som man også kender for måden at lave champagne i Frankrig.
Derfor er vinene også på fuld højde, både smags- og kvalitetsmæssigt med de berømte mousserende vine fra Champagne.

Du får en sprød, frisk og strågul ”Cremant de Loire” i glasset som har en cremet struktur og lang blød eftersmag. I næsen får du en bouquet med nuancer af citrus, æbler og pære, og du kan hurtigt fornemme undertoner af ristet brød og nødder. Når du smager på denne ”Crémant de Loire” får du smagsnoter af citrus, nybagt brød, marcipan og mineralitet, som sammen med de fine og elegante bobler samler vinen i en fantastisk helhed.

Når vi snakker mousserende vine fra Frankrig, så er byen Saumur en af de vigtigste byer langs Loire-floden, for det er her, at flere vinproducenter har fået stor succes med at lave Crémant de Loire.

Druerne gror på Loiredalens lave og kalkrige bjergskråninger, og her har de perfekte vejrforhold, samtidig med at vinstokkene trækker næring fra jorden som både indeholder magmatiske bjergarter, kalk og ler.

En fantastisk Crémant De Loire med value for money.

De mousserende vine fra vinhuset ”VEUVE AMIOT” er lavet på ”Methode Traditionelle” som man også kender for måden at lave champagne på.
Derfor er vinene også på fuld højde, smags- og kvalitetsmæssigt med de berømte mousserende vine fra Champagne.

Du får en frisk, frugtig og strågul ”Saumur Demi-Sec” i glasset, som har en let sød og cremet struktur, og en lang blød eftersmag. I næsen får du en bouquet med nuancer af citrus, æbler og pære, samtidig med at du kan fornemme undertoner af blomster og honning. Når du smager på denne ”Saumur Demi-Sec” får du smagsnoter af honning, citrus, kagedej og rå-marcipan, og du får en virkelig frugtig og frisk vin, som er meget mere sødme end normale ”Demi-Sec” mousserende vine, og derfor henvender den sig også til et bredere publikum, som normalt gerne vil have søde Asti og Doux vine.

Når vi snakker mousserende vine fra Frankrig, så er byen Saumur en af de vigtigste byer langs Loire-floden, for det er her, at flere vinproducenter har fået stor succes med at lave deres Crémant de Loire.

Vinstokkene i Saumur står på de lave og kalkrige bjergskråninger i Loire, og her har de perfekte vejrforhold, samtidig med at vinstokkene trækker næring fra jorden, som både indeholder magmatiske bjergarter, kalk og ler, hvilket giver Loiredalens vine deres diversitet og fantastiske smage.